1. Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο και τον μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό, που το αλλάζουμε αρκετές φορές. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μπουκιές. 2. Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει αλλά να μην μαυρίσει. Προσθέτουμε τα κομμάτια από το ψάρι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χωρίς να τις στραγγίσουμε, την πιπέριά και το πιπέρι. Το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Ρίχνουμε το σέρι και ζεσταίνουμε για λίγο. Γαρνίρουμε με τις ελιές.
Συνταγή 7 από 11
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!