1 κουνέλι 1,5 φλυτζάνΙ λάδι αλάτι, πιπέρι δενδρολίβανο για την σκορδαλιά: 1/2 κιλό πατάτες ή ψωμί ξερό 1/2 φλυτζάνι ξίδι 4 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι λάδι
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε το κουνέλι στο φούρνο περιχύνοντας λάδι, αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. 2. Ταυτόχρονα βάζουμε στο μίξερ τα υλικά για τη σκορδαλιά. 3. Μόλις ετοιμαστεί το κουνέλι το σερβίρουμε με τη σκορδαλιά δίπλα.
Συνταγή 3 από 6
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!