1. Καθαρίζουμε πολύ καλά τα καλαμάρια, και αποχωρίζουμε τα πλοκάμια τα οποία ψιλοκόβουμε. 2. Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο τα κουκουνάρια το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το πιπέρι τα πλοκάμια και το ρύζι. Όταν πάρουν χρώμα ρίχνουμε λίγο νερό και σκεπάζουμε να σιγοβράσουν. 3. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα καλαμαράκια με τη γέμιση και τα τοποθετούμε σε ταψί αν πρόκειται για φούρνο ή σε κατσαρόλα ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό του λεμονιού και βάζουμε να μαγειρευτεί.
Συνταγή 4 από 6
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!