450 γρ. ζυμαρικό κοχύλια ή βίδες 125 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 4 κουταλιές μουστάρδα Dijon 9 κουταλιές λευκό ξύδι φλούδα από 1,5 λεμόνι τριμμένη 6 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα 2 κουταλιές σόγια σος 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο 1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο 1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά 1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα 2/3 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τον τόνο σε μπουκιές και τον βάζουμε στην άκρη. 2. Βράζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το τραγγίζουμε. 3. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σάλτσας. 4. Ανακατεύουμε μαζί το ζυμαρικό, τις πιπεριές, τα φασόλια, τα κρεμμύδια, τον τόνο και τη σάλτσα. Αν είναι δυνατό, η σαλάτα να μείνει μια νύχτα στο ψυγείο για να αναμιχθούν οι γεύσεις. Σερβίρονται κρύα.
Συνταγή 9 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!