250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους των 1,5 εκ.
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κονσέρβα των 275 γρ. μανταρίνια, στραγγισμένα ή 500 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια και πέτσα με τις φέτες κομμένες στη μέση.
1 μέτριο κόκκινο μήλο, κομμένο
1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια κομμένες στη μέση
½ φλιτζ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
½ φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
¼ κουταλάκι τζίντζερ
250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους των 1,5 εκ.
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κονσέρβα των 275 γρ. μανταρίνια, στραγγισμένα ή 500 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια και πέτσα με τις φέτες κομμένες στη μέση.
1 μέτριο κόκκινο μήλο, κομμένο
1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια κομμένες στη μέση
½ φλιτζ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
½ φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
¼ κουταλάκι τζίντζερ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη γαλοπούλα, το ζυμαρικό, τα μανταρίνια, τα μήλα, το σταφύλι και το σέλερι. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τον ζωμό και το τζίντζερ. Διπλώνουμε το ντρέσινγκ μέσα στο μίγμα γαλοπούλας και ανακατεύουμε για να καλυφθεί. Σκεπάζουμε και παγώνουμε.
Συνταγή 8 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!