1. Βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε, το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το ξαναστραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. 2. Κόβουμε τις αντσούγες στη μέση κατά μήκος. Τυλίγουμε από μια λωρίδα αντσούγας γύρω από κάθε ελιά και την στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα εναλλακτικά βγάζουμε το κουκούτσι από την ελιά και την παραγεμίζουμε με αντσούγα). Βάζουμε το ζυμαρικό, τις τυλιγμένες με αντσούγα ελιές, τον τόνο, τον μαϊντανό και τα τσάιβς σε ένα μπολ σαλάτας. 3. Για το ντρέσινγκ, βάζουμε τη μουστάρδα, το σκόρδο, το ξύδι και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση σε ένα σέικερ και το κτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε. Βάζουμε από πάνω τα κομμάτια του αυγού και σερβίρουμε.
Συνταγή 10 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!