1 1/2 κιλό μοσχάρι νουά κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250 γρ κεφαλοτύρι κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι κανέλα
1 μικρό φλιτζάνι λάδι
1 κουτί χυμός τομάτας (πουμαρό)
ελάχιστο αλάτι κατά τη γεύση (υπάρχει ήδη το κεφαλοτύρι)
τυρί τριμμένο γραβιέρα ή παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το μαϊντανό, το κεφαλοτύρι, το σκόρδο, το πιπέρι το αλάτι, και το λάδι.
2. Από το παραπάνω μίγμα βάζουμε το ανάλογο σε κάθε φετούλα του μοσχαριού, το στρίβουμε σε ρολό, το δένουμε με σπάγκο ή με οδοντογλυφίδες σε δύο τουλάχιστον μεριές, για να μην βγει το υλικό και το τηγανίζουμε λίγο.
3. Βάζουμε τα ρολάκια σε μια κατσαρόλα με νερό και το χυμό τομάτας και τα βράζουμε καλά. Όταν κρυώσουν κόβουμε προσεχτικά το σπάγκο ή αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες.
4. Σερβίρουμε με σουρωτό ρύζι (Μπάρμπα Μπεν) ή καλύτερα με ζυμαρικό πεταλούδες και μπόλικο τυρί.
Συνταγή 157 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!