1 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό κομμένο σε τετράγωνα κομμάτια 6-8 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 4 πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια ρίγανη λάδι καλαμάκια 1 φλιτζάνι ρύζι αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε σε ένα μπολ το κρέας με λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη για 2-3 ώρες -Τα περνάτε από καλαμάκια και φτιάχνετε τα σουβλάκια ως εξής κρέας, πιπεριά και κρεμμύδι μέχρι να γεμίσει το καλαμάκι -Τα βάζετε στο γκρίλ να ψηθούν γυρνώντας όλες τις πλευρές -Εν τω μεταξύ ετοιμάζετε το ρύζι -Σερβίρετε σε πιάτο το σουβλάκι και δίπλα το ρύζι.
Συνταγή 107 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!