1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του και το κρατάμε ζεστό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε μια βαριά κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμυδάκι και σοτάρουμε για 2 λεπτά σε χαμηλά φωτιά ανακατεύοντας που και που. Δυναμώνουμε τη φωτιά στο μέτριο, προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό αχιβάδας και το πιπέρι και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, που τις απλώνουμε ομοιόμορφα στην επιφάνεια της κατσαρόλας,και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 3 λεπτά μέχρι να γίνουν. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το μαϊντανό. Βάζουμε αλάτι, αν χρειάζεται. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μαλακά μέχρι να αναμιχθούν καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 236 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!