1. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις τομάτες και τις ελιές. Σοτάρουμε μέχρι οι τομάτες να αρχίσουν να βγάζουν το χυμό τους, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί πορτό και τα επόμενα 6 συστατικά. 2. Σιγοβράζουμε μέχρι η σάλτσα να γίνει λίγο παχύρρευστη, περίπου για 6 λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Χύνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε με τον πρόσθετο βασιλικό. Σερβίρουμε και ο καθένας βάζει τυρί παρμεζάνα κατά τη γεύση.
Συνταγή 196 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!