1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό να βράσει, ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά για 3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε νερό να τα σκεπάσει, ρίχνουμε το ξύδι, αλατίζουμε και ρίχνουμε τις μπάλες πιπεριού. 2. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να γίνει το τουρσί περίπου σε 48 ώρες. Φυλάσεται σε βάζο και καταναλώνεται σε δύο μήνες περίπου.
Συνταγή 58 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!