1. Βράζουμε το ζυμαρικό. 2. Όταν το ζυμαρικό βράσει για 4 λεπτά αρχίζουμε τη σάλτσα: Βάζουμε λάδι και βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Μόλις φανούν μικρές φυσαλίδες, προσθέτουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το βασιλικό, το αλάτι, τα καρύδια και τις σταφίδες. 3. Το βγάζουμε από τη φωτιά ενώ στραγγίζουμε καλά το ζυμαρικό. 4. Επαναφέρουμε τη σάλτσα στη χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι το στραγγισμένο ζυμαρικό. 5. Ανακατεύουμε με πιρούνι και κουτάλι, μέχρι να καλυφθεί το ζυμαρικό. 6. Προσθέτουμε το μισό τυρί και τα μισά αρωματισμένα τρίμματα ψωμιού και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα και ανακατεύουμε ξανά. 7. Βάζουμε το ζυμαρικό σε πιάτα και ρίχνουμε στο καθένα επί πλέον τριμμένο τυρί και πιπέρι κατά τη γεύση.
Συνταγή 255 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!