500 γρ. γαρίδες μεγάλες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε κύβους 1/2 λεμόνι κομμένο σε φέτες 1 δαφνόφυλλο 1 κουταλιά μαϊντανός κομμένος 1 κουταλιά λάδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3/4 φλιτζ. τοματοπολτός 1/2 κουταλάκια φασκόμηλο 4 τιναξιές ταμπάσκο
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τις γαρίδες, τη μπίρα, το κρεμμύδι, το λεμόνι, το δαφνόφυλλο και το μαϊντανό, βάζουμε να βράσουν, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο υγρό τους. Τις στραγγίζουμε κρατώντας 1 φλιτζ. από το υγρό. 2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Αναμιγνύουμε τον τοματοπολτό, το φασκόμηλο, το ταμπάσκο, το υγρό από τις γαρίδες και το σκόρδο στην κατσαρόλα.. Ζεσταίνουμε και ρίχνουμε τις γαρίδες μέσα στη σάλτσα και ζεσταίνουμε καλά. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Το ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 368 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!