1. Βάζουμε το γιαούρτι σε τουλουπάνι, το δένουμε στις τέσσερις άκρες και το κρεμάμε για να στραγγίσει σε δροσερό μέρος για 24 ώρες ή και περισσότερο. Μετά το αναμιγνύουμε με το αλάτι και το πιπέρι. 2. Πλάθουμε σε μπαλάκια (από 1 κουταλιά μίγμα το καθένα) σε μέγεθος καρυδιού, τα βάζουμε πάνω σε ένα δίσκο, και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες ή μέχρι να σφίξουν. 3. Σε μια γυάλα τοποθετούμε σε στρώσεις διαδοχικά λάδι, γιαουρτοτυράκια και μπούκοβο. 4. Στο κέντρο του δοχείου βάζουμε τη δάφνη και προσέχουμε ώστε το λάδι να καλύπτει και την πάνω στρώση από γιαουρτοτυράκια.
Συνταγή 41 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!