1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καγιέν, το κάρι, τον κολίανδρο και το κίμινο σκόνη (για πιο καυτερό αυξάνουμε τις ποσότητες). 3. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και, μόλις ροδίσουν, ρίχνουμε τις γαρίδες μαζί με τους κόκκους μουστάρδας και κύμινου και με λίγη κουρκούμη για χρώμα και επίσης το κάρδαμο, τα γαρίφαλα και την κανέλα. 4. Προσθέτουμε το μίγμα των μπαχαρικών και την τομάτα και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά ακόμη. 5. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό, ζεσταίνουμε ανακατεύοντας και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 406 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!