250 g χτένια 1 μέτρια τομάτα κομμένη σε κύβους του 1,5 εκ 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες θυμάρι φρέσκο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 500 g μαλλιά αγγέλου
250 g χτένια 1 μέτρια τομάτα κομμένη σε κύβους του 1,5 εκ 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες θυμάρι φρέσκο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 500 g μαλλιά αγγέλου
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, προσθέτουμε λίγο λάδι και το βάζουμε στην άκρη. 2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το μπέικον για να βγάλει ένα μέρος από το λίπος του. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα χτένια και μαγειρεύουμε προσέχοντας να μην κάψουν. 3. Μόλις τα χτένια έχουν σχεδόν γίνει, ρίχνουμε το φρέσκο θυμάρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε, πριν το βγάλουμε από τη φωτιά. 4. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε με φρεσκοαλεσμένο τυρί παρμεζάνα.
Συνταγή 407 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!