250 g χτένια
1 μέτρια τομάτα κομμένη σε κύβους του 1,5 εκ
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
θυμάρι φρέσκο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
500 g μαλλιά αγγέλου

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
MAKAΡONIA IMAM ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
Κουνέλι Στiφάδο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...
Μακαρονάδα με χταποδάκι κοκκινιστό ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠEΣTO ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ...
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ. ΚΑΡΥΔΙΑ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΣΟΣ ΡΟΚΦΟΡ ...
ΣΤΗΘΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 407 από 422  Επόμενη

ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

250 g χτένια
1 μέτρια τομάτα κομμένη σε κύβους του 1,5 εκ
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
θυμάρι φρέσκο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
500 g μαλλιά αγγέλου

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, προσθέτουμε λίγο λάδι και το βάζουμε στην άκρη.
2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το μπέικον για να βγάλει ένα μέρος από το λίπος του. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα χτένια και μαγειρεύουμε προσέχοντας να μην κάψουν.
3. Μόλις τα χτένια έχουν σχεδόν γίνει, ρίχνουμε το φρέσκο θυμάρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε, πριν το βγάλουμε από τη φωτιά.
4. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε με φρεσκοαλεσμένο τυρί παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 407 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.