1,5 κουταλιά κρεμμυδάκια στιφάδου -- κομμένα
1,5 κουταλιά συν 1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλιές αλεύρι
1 φλυτζ παχιά κρέμα
6 σταγόνες σως tabasco
2,5 κουταλιές φρέσκο άνηθο κομμένο
1/3 κουταλιά αλάτι
1/4 κουταλιά λευκό πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
600 g χτένια
1/2 φλυτζ ξηρό λευκό κρασί
700 g μαλλιά αγγέλου βρασμένα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Πέννες με κάρι και γαρίδες ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΤΑΡΤΑΡ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΩΜΗ ΤΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΛΩΡΕΝ ...
ΣΠΕΤΣΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ» ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΙΘΡΙΝΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
Σάλτσα σπαγγέτι με γαρίδες και κοτόπουλο ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΤΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ (Κίνα) ...
ΛΙΓΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ CAJUN ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 408 από 422  Επόμενη

0 ψήφοι




 

Υλικά

1,5 κουταλιά κρεμμυδάκια στιφάδου -- κομμένα
1,5 κουταλιά συν 1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλιές αλεύρι
1 φλυτζ παχιά κρέμα
6 σταγόνες σως tabasco
2,5 κουταλιές φρέσκο άνηθο κομμένο
1/3 κουταλιά αλάτι
1/4 κουταλιά λευκό πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
600 g χτένια
1/2 φλυτζ ξηρό λευκό κρασί
700 g μαλλιά αγγέλου βρασμένα

Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στιφάδου σε 1,5 κουταλιά ελαιόλαδο μέσα σε μια κατσαρόλα του 1,5 λίτρου μέχρι να γίνουν διαφανή. Ανακατεύουμε με το αλεύρι. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Βάζουμε τη κρέμα. Μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Ανακατεύουμε το ταμπάσκο, το άνηθο, το αλάτι και το λευκό πιπέρι και τα διατηρούμε ζεστά. Σοτάρουμε χτένια σε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το κρασί, βράζοντας για λίγο. Προσθέτουμε την σάλτσα κρέμας. Σερβίρουμε πάνω στο ζυμαρικό.

Προηγούμενη Συνταγή 408 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.