Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στιφάδου σε 1,5 κουταλιά ελαιόλαδο μέσα σε μια κατσαρόλα του 1,5 λίτρου μέχρι να γίνουν διαφανή. Ανακατεύουμε με το αλεύρι. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Βάζουμε τη κρέμα. Μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Ανακατεύουμε το ταμπάσκο, το άνηθο, το αλάτι και το λευκό πιπέρι και τα διατηρούμε ζεστά. Σοτάρουμε χτένια σε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το κρασί, βράζοντας για λίγο. Προσθέτουμε την σάλτσα κρέμας. Σερβίρουμε πάνω στο ζυμαρικό.
Συνταγή 408 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!