500 γρ πένες ή πίπες ριγωτές 3 κουταλιές σπορέλαιο 150 γρ καπνιστός σολομός ψιλοκομμένος 150 γρ ρέγγα καπνιστή ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 ώριμα αβοκάντο 1 μάγκο φρέσκο τριμμένο ή 2 μπάλες παγωτό μάγκο 250 ml κρέμα γάλακτος Για γαρνίρισμα μαύρο χαβιάρι ή αυγοτάραχο μακριές φέτες αβοκάντο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μέτρια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το σολομό, τη ρέγγα, με το αλατοπίπερο σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε με το πιρούνι, ώσπου να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το μάγκο (ή το παγωτό) και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει. 3. Σερβίρουμε σε πιάτα, όπου βάζουμε το ζυμαρικό με λίγο μαύρο χαβιάρι αυγοτάραχο και γαρνίρουμε με τις φέτες αβοκάντο, που τις τοποθετούμε ακτινωτά στο πιάτο.
Συνταγή 372 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!