1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πέννες και τις επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους κρατώντας τες ζεστές. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά ή μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το αλάτι, την κρέμα και το κάρι και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε ανακατεύοντας πού και πού για 8-10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το χυμό λεμονιού και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθούν καλά, για 1-2 λεπτά. 4. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί, αν θέλουμε.
Συνταγή 371 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!