Το πιάτο αυτό πηγαίνει καλά με μια ζεστή σαλάτα βραστών ή ατμισμένων λαχανικών, 200 γρ το καθένα από τα εξής: μικρά καρότα, μπιζέλι, κίτρινη κολοκύθα, κολοκύθια και νιες πατάτες με ντρέσιγκ μίγμα από 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο, 2 κουτ. σούπας το καθένα φρεσκοκομμένο άνιθο και τσάϊβς, 1 κουτ. σούπας χυμός γλυκολέμονου, 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν και 1/3 φλιτζ (80 γρ) ελαιόλαδου.
Η συνταγή είναι τέλεια για την άνοιξη, ένα πέστο φτιαγμένο από ζεματισμένα σπαράγγια, τρυφερό σπανάκι, κουκουνάρια, παρμεζάνα, σκόρδο και ελαιόλαδο, ανακατεμένο με μίγμα αυγού και πράσινα νουντλ (από σπανάκι). Το πέστο σπαραγγιού θα συνοδευόταν με οποιαδήποτε ζυμαρικά ή ακόμα θα λειτουργούσε ως σάλτσα για την πίτσα ή τις πατάτες.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!