1. Βράζουμε το κριθαράκι.
2. Ενώ βράζει το κριθαράκι, λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
3. Στραγγίζουμε το βρασμένο κριθαράκι και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το βούτυρο και το σκόρδο. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το τυρί και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και βγάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
Συνταγή 6 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!