500 γρ. σπαγέτι
20 κολοκυθοανθοί τεμαχισμένοι, ξεπλυμένοι και στεγνωμένοι
φιλέτα από 8-10 αντσούγες παστές, ξεπλυμένες, ξεκοκκαλισμένες και ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1-2 καυτερές πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο (4 κουταλιές)
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ, σε μια βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο, την πιπεριά και τις αντσούγες στο λάδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι οι αντσούγες να διαλύονται και το σκόρδο να αρχίσει να σκουραίνει. Προσθέτουμε τους κομμένους κολοκυθοανθούς μαζί με λίγο νερό από το ζυμαρικό και μαγειρεύουμε για λί-γα λεπτά.
3. Ρίχνουμε το ζυμαρικό στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε για να αναμιχθεί με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 1 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!