Το Vitello tonnato, παγωμένο μοσχάρι με σάλτσα τόνου, είναι κλασικό καλοκαιρινό πιάτο, που παραδοσιακά είναι το κύριο του γεύματος του Ferragosto στο Μιλάνο (Ημέρα της Αναλήψεως, 15 Αυγούστου). Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά το αξίζει.
Το μοσχαρίσιο κρέας μαρινάρεται σε ένα μίγμα από μέλι και σόγια σος, τηγανίζεται στο γουόκ με σος στρειδιού και καλύπτεται με σησαμόσπορους, τους οποίους, αν θέλουμε, μπορούμε να τους καβουρδίσουμε πριν το σερβίρισμα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!