Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
Ξιφίας με εστραγκόν, σκόρδο και κρεμμυδάκια ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
Σάλτσα βασιλικού (pestο) ...
Φύλλο για πίτες...
Μακαρόνια με κιμά ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΨΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CORDON BLEU...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΕΣΤΟ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ, ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ...
Σάμαλι Νηστίσιμο ...
ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΒΑ ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Β ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...


Συνταγές » Κρεατικά
Επόμενη Σελίδα

ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)  
Το Carne Mechada, από τη Βενεζουέλα, είναι ένα αργομαγειρεμένο, γευστικό και τρυφερό πιάτο μοσχαριού που πηγαίνει καλά με ρύζι και λαχανικά στο πλάι ή ως γέμιση σε πιπεριές, τορτίγιας ή σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
ΠΑΣΠΑΛΑΣ  
Η συντήρηση του χοιρινού κρέατος, είτε ως μπριζόλες με το κόκαλο είτε ως χονδροκομμένες λωρίδες παντσέτας, στο ίδιο του το λίπος (γλίνα) συνηθίζεται με μικρές παραλλαγές σε πολλά μέρη, από τη νότια Εύβοια ως τα Κυκλαδονήσια και από τη Ρούμελη μέχρι τη Μάνη. Από αυτό το συντηρημένο κρέας γίνεται ο πασπαλάς, το πιο χαρακτηριστικό πιάτο της Κέας.
ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CORDON BLEU  
Κλασική συνταγή της νοτιοανατολικής Γαλλίας που βασίζεται σε κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα και ζαμπόν.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ  
Ο συνδυασμός του ζουμερού χοιρινού και των μανιταριών με τα τραγανά πράσινα πλατιά φασόλια και τον ευωδιαστό βασιλικό σε αυτό το ψιλοτηγανισμένο με τζίντζερ και σκόρδο πιάτο, είναι απόλυτα νόστιμος. Σερβιρισμένο με απλό ρύζι γιασεμιού στον ατμό, δίνει το τέλειο, γρήγορο, μεσοβδομαδιατικο δείπνο.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ  
Τα μήλα με τη μαυροδάφνη και το χοιρινό προσφέρουν έναν εξωτικό συνδυασμό γεύσης!
ΑΡΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ (Cordero a la Miel)  
Το παρόν πιάτο είναι γαστριμαργικό κατάλοιπο της παλαιάς «κατοχής» της Ισπανίας από τους Μαυριτανούς της βόρειας Αφρικής.
ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ BOURBON  

Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.