1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε εγκάρσια τα στήθη κοτόπουλου, χωρίς να χωρίσουν, αλλά να χωρούν από μια φέτα ζαμπόν και γραβιέρας. Τα ασφαλίζουμε με μια οδοντογλυφίδα και τα πασπαλίζουμε σε μίγμα από αλεύρι και πάπρικα.
2. Σε ένα βαθύ τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο μέχρι να κάψει και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει κι απ’ τις δυο πλευρές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 30 λεπτά ή μέχρι το κοτόπουλο να γίνει. Το βγάζουμε από το τηγάνι σε μια πιατέλα σερβιρίσματος αφαιρώντας τις οδοντογλυφίδες και το διατηρούμε ζεστό.
3. Στο ίδιο τηγάνι αναμιγνύουμε τον ζωμό που απέμεινε με την κρέμα γάλακτος και το άνθος αραβοσίτου και αναδεύουμε καλά μέχρι σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη και να δέσει.
4. Περιχύνουμε τα στήθη κοτόπουλου με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως μαζί με ψητά ή ατμιστά λαχανικά.
Συνταγή 4 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!