1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνουμε 2 ΚΑ λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα πράσινα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και τις νιφάδες πιπεριού. Σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. 2. Στραγγίζουμε το καυτό κριθαράκι και το βάζουμε στο σκεύος. Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύοντας πάνω από μέτρια προς χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά, ώστε το κριθαράκι να απορροφήσει τη γεύση. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας την παρμεζάνα, αν βάζουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή 280 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!