250 γρ. κριθαράκι βρασμένο, ξεπλυμένο με κρύο νερό και στραγγισμένο 250 γρ. τόνος φρέσκος ή από κονσέρβα 100 γρ. ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες 120 γρ. μαγιονέζα λίγο μαρούλι φρέσκο τραγανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες σφιχτές, κομμένες σε μικρούς κύβους 2 αβγά σφιχτοβρασμένα αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
250 γρ. κριθαράκι βρασμένο, ξεπλυμένο με κρύο νερό και στραγγισμένο 250 γρ. τόνος φρέσκος ή από κονσέρβα 100 γρ. ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες 120 γρ. μαγιονέζα λίγο μαρούλι φρέσκο τραγανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες σφιχτές, κομμένες σε μικρούς κύβους 2 αβγά σφιχτοβρασμένα αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Τρίβουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το κριθαράκι, τη μαγιονέζα, το μαρούλι, τις ντομάτες και τις ελιές. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Βάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα, το πιέζουμε καλά και το ψύχουμε. 3. Το βγάζουμε και το σερβίρουμε με φέτες αβγού.
Συνταγή 281 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!