1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε την πιπεριά, τη σκεπάζουμε και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τους πιπερόσπορους, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό και μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά. Το βάζουμε στην άκρη. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, διατηρώντας 1/2 φλιτζ από το νερό του, και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 3. Ρίχνουμε το ζωμό αχιβάδας, το 1/2 φλιτζ νερό και το μίγμα της κόκκινης πιπεριάς. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου το ζυμαρικό να απορροφήσει το μισό περίπου υγρό, περίπου για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το καβούρι και ανακατεύουμε για να ζεσταθεί καλά, περίπου για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το μαϊντανό και βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Μοιράζουμε το ζυμαρικό στα πιάτα ρίχνοντας από πάνω τα κουκουνάρια και σερβίρουμε με την παρμεζάνα.
Συνταγή 54 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!