1. Αναμιγνύουμε την κρέμα, το σκόρδο και τη λεμονόφλουδα σε μια βαριά κατσαρόλα και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας που και που, μέχρι το μίγμα να μειωθεί κατά το 1/3. Αφαιρούμε τη φλούδα λεμονιού και το σκόρδο. Ρίχνουμε κτυπώντας το βούτυρο και το τυρί και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε κτυπώντας τη βότκα και το πιπέρι. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη σάλτσα και το αβγό σολομού. Ρίχνουμε από πάνω τα τσάιβς ή το πράσινο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 200 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!