• Κόβετε τις ντομάτες στη μέση. Τις πιέζετε ελαφρώς για να αποβάλουν τους σπόρους. Προσθέτετε λίγο αλάτι και τις αφήνετε για 20 λεπτά στο σουρωτήρι να στραγγίσουν. Μέσα σ' ένα μπολ, ρίχνετε το σκόρδο και το μαϊντανό, προσθέτετε τη γαλέτα και την παρμεζάνα, και τα λιώνετε σιγά σιγά μαζί με το λάδι χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. • Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, γεμίζετε τις ντομάτες με το μείγμα που φτιάξατε. Το πιέζετε με τα δάχτυλα σας για να κολλήσει καλά στο εσωτερικό (διαφορετικά, μπορεί να φουσκώσει μέσα στο φούρνο και να ξεχειλίσει). • Τοποθετείτε τις γεμιστές ντομάτες σε πυρίμαχο σκεύος, αφού πρώτα το αλείψετε με λίγο λάδι, για να μην κολλήσουν. Τέλος, το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 35 λεπτά. Σερβίρετε τις ντομάτες ζεστές ή χλιαρές.
Συνταγή 14 από 33
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!