6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι κόκκινο ξύδι 1 μεγάλο κεφάλι κόκκινο λάχανο κομμένο σε μπουκιές 3 μεγάλες ντομάτες ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες 1/2 αγγούρι ξεσποριασμένο και χοντροκομμένο 1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες 3/4 φλιτζάνι τυρί φέτα χοντροκομμένο
Εκτέλεση
1. Κτυπάμε τα πρώτα 4 συστατικά σε ένα μικρό μπολ για να αναμιχθούν. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Αναμιγνύουμε το λάχανο, τις ντομάτες, το αγγούρι και τις ελιές σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το ντρέσινγκ. 3. Ρίχνουμε από πάνω το τυρί και σερβίρουμε.
Συνταγή 40 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΛΛΗ 16-10-2008 19:37:56
Εύκολη στην εκτέλεση, νόστιμη και πολύ όμορη στο χρώμα! Προτείνω εναλλακτικά και μια άλλη εκδοχή:να χρησιμοποιήσουμε άσπρο λάχανο αντί για κόκκινο και μέσα στα συστατικά του λαδολέμουνου με σκόρδο και ξύδι να προσθέσουμε λίγη μουστάρδα.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!