Ένα ωραίο ποτό για να καλωσορίζουμε τους καλεσμένους μας. Σερβίρεται
ζεστό προ του φαγητού, ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, ή το απολαμβάνουμε
παγωμένο με το μπάρμπεκιου τα μακριά, ζεστά καλοκαιριάτικα βραδυνά.
Υλικά
450 ml νερό 1 λίτρο χυμός ανανά 5 ράβδάκια κανέλλας μήκους 5 εκ το καθένα, σπασμένα 12 ολόκληρα γαρύφαλλα 12 πράσινα κάρδαμα σπασμένα 15 g φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα 175 ml μπράντι
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το νερό, το μισό χυμό ανανά, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα και τη μέντα σε μια κατσαρόλα. Την αφήνουμε να βράσει, τη σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. 2. Τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει. Διατηρούμε το σκέπασμα. 3. Φιλτράρουμε το ποτό και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό ανανά και το μπράντι. Ανακατεύουμε καλά.
Συνταγή 6 από 10
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!