Η γρανίτα από mango είναι ένα εύγευστο και θρεπτικό ποτό. Οι ποσότητες
που χρησιμοποιούνται εδώ δίνουν μια παχιά γρανίτα, που μπορούμε να την
αραιώσουμε προσθέτοντας περισσότερο νερό ή γάλα, κατά την προτίμησή μας.
Υλικά
1 x 450g κονσέρβα με πολτό mango ή 2 x 425g κονσέρβες με φέτες mango, στραγγισμένες 570 ml γάλα 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά κάρδαμο αλεσμένο 1 κουταλιά ροδόνερο (προαιρετικό) 300m1 κρύο νερό
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τον πολτό mango ή τις φέτες, το μισό γάλα, τη ζάχαρη, το κάρδαμο και το ροδόνερο στο μπλέντερ για λίγα δευτερόλεπτα. 2. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μια μεγάλη κανάτα ή μπολ και προσθέτουμε το γάλα και το νερό που απομένουν. 3. Παγώνουμε για 2-3 ώρες. Σερβίρεται κατά τη διάρκεια του φαγητού ή σε μπάρμπεκιου. Μπορούμε να παραλείψουμε το γάλα και να βάλουμε μόνο νερό. Βάζουμε από πάνω μια μπάλλα παγωτού βανίλιας.
Συνταγή 7 από 10
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!