250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙΝ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
Γλυκόξινες γαρίδες ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΨΑΡΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
Χειμωνιάτικη μακαρονάδα με γαρίδες και βασιλικό ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ...
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
Γέμιση Γαλοπούλας με μήλο...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ...
ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΑΓΚΟ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
ΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 71 από 170  Επόμενη

ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ 1 ψήφοι




 

Υλικά

250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το ζωμό μοσχαριού, το σέλερι, τα κρεμμύδια, το κρασί, τον τοματοπολτό, τη Γούστερ σως και την τσίλι σως σε μια κατσαρόλα και τα βάζουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς σκέπασμα περίπου για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
2. Λιώνουμε το μίγμα στο μπλέντερ, το περνάμε από τουλουπάνι ή ψιλό κόσκινο και το χύνουμε πάνω στα φιλέτα. Μαρινάρουμε για αρκετές ώρες ή στο ψυγείο όλη νύχτα. Στραγγίζουμε τα φιλέτα και διατηρούμε τη μαρινάδα.
3. Ψήνουμε τα φιλέτα στα κάρβουνα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα μέχρι να σκουρύνουν καλά.

Προηγούμενη Συνταγή 71 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.