Ξεπλένουμε το σιτάρι καλά. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, το σκεπάζουμε με ελαφρά αλατισμένο νερό,το αφήνουμε να πάρει βράση και το σιγοβράζουμε για 1-1,5 ώρες. Το στραγγίζουμε καλά. Το αναμιγνύουμε με το ντρέσινγκ ενώ είναι ακόμη ζεστό και μετά το αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε μια ρηχή πιατέλα για το σερβίρισμα.
Συνταγή 44 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Χαρα Κουναλη 17-02-2009 20:58:48
Οι συνταγες που εχω βρει στο δικο σας σιτε ειναι πολυ καλες . Υπαρχουν απειρες συνταγες απο παντου . Η δικη μου η συνταγη θαναι απο τα μερη μου που ειναι καποιο χωριο της Κρητης. Για το διαγωνισμο θαθελα να μαθω περισσοτερα
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!