1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
3 μπαχάρια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 ξυλαράκι κανέλλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΦΙΛΕΤΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ...
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Ξιφίας με ζυμαρικό αλα σικελικά ...
ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ...
Φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα Μαδέρα ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΚΑΡΙ ...
ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΥΚΟΥ ...
ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ...
ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
ΠΕΝΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΡΙ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ CAESAR ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
ΑΧΙΒΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΜΑΥΡΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΡΟΚΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΡΟΜΑΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Προηγούμενη Συνταγή 117 από 125  Επόμενη

Μπεκρή Μεζέ 7 ψήφοι




 

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
3 μπαχάρια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 ξυλαράκι κανέλλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
-Σε ένα μπολ βάζετε το κρέας, το κρασί, τη μουστάρδα, το μισό λάδι και όλα τα μπαχαρικά, το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μία νύχτα
-Την άλλη μέρα, βάζετε το υπόλοιπο λάδι σε μία κατσαρόλα και όταν κάψει, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά
-Ρίχνετε το κρέας με το ζουμί του
-Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου ή μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.

Προηγούμενη Συνταγή 117 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.