1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το βασιλικό, τη μέντα, τα καρύδια, την παρμεζάνα και 1,5 κουταλιές σκόρδο.
2. Βαθμιαία προσθέτουμε 1 φλιτζ. λάδι και αλέθουμε, ώσπου το pesto να αναμιχθεί καλά. Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
(Μπορεί να γίνει μέχρι και τρεις μέρες πριν: Τυλίγουμε το μπολ με πλαστικό φύλλο, που να εφάπτεται στην επιφάνεια του pesto και το παγώνουμε. Το φέρνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν τη χρήση.)
3. Βράζουμε τα φετουτσίνια.
4. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε 2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και 1,5 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ σκόρδο. Σοτάρουμε ώσπου να γίνουν οι γαρίδες, περίπου 4 λεπτά. Τις βγάζουμε από τη φωτιά.
5. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. Προσθέτουμε το pesto και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε τις γαρίδες πάνω στο ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 3 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!