1. Σε μια μέτρια αντικολλητική χύτρα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, το πράσινο πιπέρι και το σκόρδο στην μαργαρίνη για 4-5 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν κατά τι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
2. Σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε το κρεμοτύρι, τις ντομάτες και το μίγμα μπαχαρικών κρεολής. Το διπλώνουμε μέσα στο μίγμα των λαχανικών, του ζυμαρικού και της γαλοπούλας.
3. Χύνουμε το μίγμα σε ένα τετράγωνο βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ των 25 εκ., ρίχνουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε στους 115οC για 30 λεπτά ή μέχρι να κοχλάσει.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!