1. Στρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 12Χ24 εκ. περίπου με φύλλο αλουμινίου.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γάλα με το σιρόπι, μέχρι το μίγμα να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα. Σε ένα χωριστό μπολ κτυπάμε την κρέμα μέχρι να γίνει σφιχτή.
3. Διπλώνουμε την κρέμα στο μίγμα της σοκολάτας (δηλ. την ενσωματώνουμε προσεκτικά με ένα πιρούνι και όχι με κανονική ανάμιξη) και χύνουμε το μίγμα στο ταψί. Το σκεπάζουμε και το ψύχουμε για 6 ώρες ή μέχρι να πήξει.
Συνταγή 3 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
διονυσια 01-07-2009 06:10:41
ντινα το γαλα σε αυτο το παγωτο δεν το διαλυουμε φτιαχτω ειναι νοστιμο και γινεται αφρατο δεν κρυσταλιαζει καλη επιτυχια
ntina 24-06-2009 21:14:37
sta pagwta to nounou to dialioume?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!