Αναμιγνύουμε τις φράουλες και τη ζάχαρη στο μπλέντερ και δουλεύουμε μέχρι το φρούτο να είναι χοντροκομμένο. Ενώ τρέχει το μπλέντερ, ρίχνουμε αργά την κρέμα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Το παγώνουμε και μπορούμε να το κρατήσουμε παγωμένο μέχρι 1 εβδομάδα.
Σημ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένες φράουλες ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο κατεψυγμένο. Στην περίπτωση αυτή, μόλις βγει από το μπλέντερ, είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Συνταγή 4 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
elintora 11-10-2009 07:02:36
mu aresun poli i syntages sas?????????
διονυσια 16-06-2009 05:11:27
κουλα, οταν λεμε παχια κρεμα ενοουμε κανονικη και οχι με χαμηλα λιπαρα σου συνιστω να το φτιαξεις εγω το εφτιαξα και εγινε αναρπαστο
ΚΟΥΛΛΑ 06-06-2009 19:30:57
ti ennoei otan leei paxia krema?????
διονυσια 23-05-2009 04:31:23
ευχαριστω για την συνταγη θα το φτιαξω τωρα και θα σας πω τα αποτελεσματα αυριο.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ 05-05-2009 08:49:21
Το εφτιαξα το παγωτο ,αυριο θα ξερουμε τα αποτελεσματα
04-04-2009 10:35:14
Στην συνταγή:"Παγωτο πέντε λεπτών" όταν λέει στα υλικά παχιά κρέμα,τι εννοεί? Κρέμα γάλακτος?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!