1. Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο προσθέτοντας λίγο νερό για να μην κολλήσουν. Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις φακές και το νερό. Αφήνουμε να πάρουν βράση ανακατεύοντας που και που. Κατεβάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. 2. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά και αφήνουμε να πάρουν βράση. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ανακατεύοντας που και που και προσθέτουμε περισσότερο νερό, αν θέλουμε αραιότερη τη σάλτσα. Σερβίρουμε πάνω σε ζυμαρικό ή σε ρύζι.
Συνταγή 165 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!