1. Κρατάμε 2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού. Σε μικρό τηγάνι, σιγοβράζουμε 1/2 φλιτζ. χυμό, ώσπου να μειωθεί σε 1 ή 2 κουταλιές. Το βγάζουμε και το παγώνουμε στο ψυγείο. 2. Στο μπλέντερ βάζουμε το ασπράδι, τα λάδια και το ξύδι και τα ομογενοποιούμε σε μεγάλη ταχύτητα. Βάζουμε τον παγωμένο χυμό και τις εναπομένουσες 2 κουταλιές ζεστό και τα δουλεύουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
Συνταγή 164 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!