Αναμιγνύουμε το νερό, το χυμό τομάτας, το ρύζι, το βασιλικό, τη ρίγανη και το αλάτι σε μια κατσαρόλα των 2-3 λίτρων. Αφήνουμε να πάρει βράση ανακατεύοντας μια ή δυο φορές. Μειώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι το ρύζι να μαλακώσει και να απορροφηθεί το υγρό, περίπου 15 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις αγκινάρες, τις τομάτες, τις ελιές, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Μαγειρεύουμε ακόμη 5 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε από πάνω τυρί και σερβίρουμε.
Συνταγή 166 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!