Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια μέτρια κατσαρόλα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Προσθέτουμε αμέσως τις γαρίδες όλες μαζί. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3 λεπτά (δεν τις παραβράζουμε). Ρίχνουμε ανακατεύοντας την ξεραμένη τομάτα (από λάδι) και το μαϊντανό.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε και τα στρείδια μέχρι να μαλακώσουν (δεν τα βράζουμε). Αναμιγνύουμε το μίγμα της γαρίδας, τα στρείδια και τα φασολάκια. Σερβίρουμε πάνω στο βρασμένο και στραγγισμένο ζυμαρικό.
Συνταγή 87 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!