1. Αν οι γαρίδες είναι ωμές, τις ξεπλένουμε καλά και τις σιγοβράζουμε σε 1,75 φλιτζ ελαφρά αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά. Στραγγίζουμε διατηρώντας το υγρό. 2. Ξεφλουδίζουμε τις γαρίδες και βράζουμε τα κελύφη στο υγρό που τις βράσαμε, μέχρι αυτό να μειωθεί στο μισό. (Αν χρησιμοποιούμε βρασμένες αξεφλούδιστες γαρίδες, απλά βράζουμε τα κεφάλια και τα κελύφη στην ίδια ποσότητα ελαφρά αλατισμένου νερού μέχρι να αυτό να μειωθεί.) Στραγγίζουμε. 3. Κόβουμε το σέλερι, το καρότο και το κρεμμυδάκι και τα σοτάρουμε ελαφρά στο βούτυρο, προσθέτοντας το μειωμένο υγρό κατά διαστήματα για να τα υγράνουμε. Σιγοβράζουμε ώστε το υγρό να μειωθεί κι άλλο, προσθέτουμε τις γαρίδες και την κρέμα και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε απαλά για 5 λεπτά. 4. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε καλά με τη σάλτσα γαρίδας και ρίχνουμε από πάνω το μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 217 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!