Βάζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε μαρινάτα που θα ετοιμάσετε με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα και το ζελέ λιωμένο στη φωτιά. Αφήνετε το κοτόπουλο στη μαρινάτα για μερικές ώρες. Τα ψήνετε στο μπάρμπεκιου ώσπου να ροδίσουν καλά απ' όλες τις πλευρές. Ζεσταίνετε το χυμό πορτοκαλιού σε τηγάνι, προσθέτετε το κορν φλάουρ διαλυμένο στο νερά, ανακατεύετε ώσπου η σάλτσα να πήξει. Τη ρίχνετε πάνω στο κοτόπουλο και σερβίρετε.
Συνταγή 111 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!