3 κουταλιές βούτυρο
1/4 φλιτζ. κόλιαντρο τεμαχισμένο
2 κουταλιές σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πιπεριά χαλαπένιο κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κοτόπουλο
2 κουταλιές τεκίλα
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1/4 λευκό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
650 γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένο σε κύβους
1 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. φετουτσίνια βρασμένα και στραγγισμένα
Εκτέλεση
1. Σε ένα μέτριο τηγάνι θερμαίνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τον κόλιαντρο, το σκόρδο και το χαλαπένιο για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά ώστε το σκόρδο να μην καψαλιστεί.
2. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, την τεκίλα και τον χυμό λάιμ και μαγειρεύουμε μέχρι το μίγμα να πήξει και μείνει μισό.
3. Σε ένα άλλο τηγάνι λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά μέχρι να μαραθούν, προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
4. Προσθέτουμε το μίγμα τεκίλας και την κρέμα, αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 2 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΟΦΟΥΡΗ ΝΑΥΣΙΚΑ 29-06-2009 09:09:00
ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
πελαγια 03-06-2009 05:50:27
το μαγειρεψα και ηταν τελειο! Λιωνει στο στομα. Αξιζει να το μαγειρεψετε
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!