Κόβετε το κρέας σε πολύ λεπτά κομμάτια. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, καθαρίζετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρέας σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς έτσι ώστε να ροδίσει το κρέας από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε τα μανιτάρια, ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και το δεντρολίβανο. Αλατοπιπερώνετε και Βράζετε για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας οε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν μαγειρευτεί το κρέας, προσθέτετε το τυρί κρέμα και ανακατεύετε. Βράζετε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με το χρόνο που προτείνεται στη συσκευασία και τις στραγγίζετε. Ανακατεύετε με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Συνταγή 1 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
06-11-2009 12:28:31
ΑΣΠΑ 31-10-2009 18:24:53
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!