Το παρόν πιάτο γίνεται με καπνιστή πέστροφα του γλυκού νερού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολομό, όμως εδώ καλύτερα είναι τα φιλετάκια από πέστροφα.
1. Αφαιρούμε το δέρμα από τα φιλέτα πέστροφας, τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Σπάζουμε τα φιλέτα σε τρίμματα, αφαιρούμε ότι κόκαλα έχουν απομείνει και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα ψάρια και τα αφήνουμε τα να μαριναριστούν για τουλάχιστον δύο ώρες (κατά προτίμηση από βραδύς).
2. Ζεσταίνουμε απαλά το μίγμα πέστροφας και κρέμας σε ένα τηγάνι (δεν το αφήνουμε να βράσει).
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό (τα φρέσκα ζυμαρικά χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να βράσουν), το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε μια προθερμασμένη πιατέλα σερβιρίσματος και τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και τον τεμαχισμένο άνηθο. Ρίχνουμε από πάνω το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 7 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!