360 γρ. φιλέτα καπνιστής πέστροφας
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
300 γρ. κρέμα
3 κουταλιές φρέσκος άνηθος, τεμαχισμένος
αλάτι και φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι
450 γρ. φρέσκα φετουτσίνια
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ...
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΣΟΓΙΟΥ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΟΥΦΛΕ...
ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ...
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
ΨΙΛΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ...
ΜΟΥΣ ΣΥΚΟ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΤΣΙΛΙ...
FALAFEL...
ΡΕΒΥΘΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΣΟΥΜΑΚΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ...
ΡΥΖΟΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗΣ...
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ...
ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΕΛΙΑΣ (Ταπενάντ)...
Πικάντικο πώντς ανανά ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ...
Μπακαλιάρος με άγρια χόρτα ...
Κοκτέηλ αβοκάντο ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ...
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 7 από 422  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ1 ψήφοι




 
Το παρόν πιάτο γίνεται με καπνιστή πέστροφα του γλυκού νερού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολομό, όμως εδώ καλύτερα είναι τα φιλετάκια από πέστροφα.
Υλικά
360 γρ. φιλέτα καπνιστής πέστροφας
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
300 γρ. κρέμα
3 κουταλιές φρέσκος άνηθος, τεμαχισμένος
αλάτι και φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι
450 γρ. φρέσκα φετουτσίνια
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε το δέρμα από τα φιλέτα πέστροφας, τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Σπάζουμε τα φιλέτα σε τρίμματα, αφαιρούμε ότι κόκαλα έχουν απομείνει και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα ψάρια και τα αφήνουμε τα να μαριναριστούν για τουλάχιστον δύο ώρες (κατά προτίμηση από βραδύς).
2. Ζεσταίνουμε απαλά το μίγμα πέστροφας και κρέμας σε ένα τηγάνι (δεν το αφήνουμε να βράσει).
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό (τα φρέσκα ζυμαρικά χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να βράσουν), το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε μια προθερμασμένη πιατέλα σερβιρίσματος και τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και τον τεμαχισμένο άνηθο. Ρίχνουμε από πάνω το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 7 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.