15-20 μύδια
1/3 φλιτζ. λάδι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες τριμμένες
1/2 κουταλιά πελτέ
κομματάκια φέτα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΡΕΒΙΘΟΣΟΥΠΑ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ...
ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛOΜΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ (διαβ.) ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛOΜΟ CAJUN ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...
ΞΙΦΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
NΟΥΝΤΛ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ (κατά G.S.Holister) ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΨΗΤΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ...
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΡΙ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 135 από 137  Επόμενη

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 2 ψήφοι




 

Υλικά
15-20 μύδια
1/3 φλιτζ. λάδι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες τριμμένες
1/2 κουταλιά πελτέ
κομματάκια φέτα

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "γένια" τους. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν. Όταν ανοίξουν, τα αφήνουμε λίγο ακόμα και τα σουρώνουμε (πετάμε όσα δεν άνοιξαν). Αφαιρούμε τη σάρκα από τα όστρακα, που τα αφήνουμε στην άκρη.
2. Βάζουμε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανάκι)το λάδι να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε την ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα μύδια και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους. Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
3. Αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 135 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

βασιλεία 23-03-2009 07:32:45

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ(ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ).

tomas 07-12-2008 21:51:32

poly kalo

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.