1. Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "γένια" τους. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν. Όταν ανοίξουν, τα αφήνουμε λίγο ακόμα και τα σουρώνουμε (πετάμε όσα δεν άνοιξαν). Αφαιρούμε τη σάρκα από τα όστρακα, που τα αφήνουμε στην άκρη.
2. Βάζουμε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανάκι)το λάδι να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε την ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα μύδια και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους. Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
3. Αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρουμε.
Συνταγή 135 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
βασιλεία 23-03-2009 07:32:45
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ(ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ).
tomas 07-12-2008 21:51:32
poly kalo
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!